Contact met Vaartland.nl

 

De Subaru Xv, is het een goede auto voor jou?

De Xv is een bekend model van Subaru. Hij is beschikbaar als hatchback en SUV. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 156pk uit een benzine en LPG motor. Je ziet de Xv modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Xv goed mee. De prijs voor een gebruikte Xv is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Subaru ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Xv goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Subaru Xv? Lees dan vooral verder.

Subaru Xv
 
 
 
 
 

Een Subaru Xv hatchback

De Subaru Xv is onder andere beschikbaar als hatchback. De Xv maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Subaru Xv vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en LPG Xv met 114pk tot 156pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Subaru Xv maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Xv dan ook vaak tegen in de stad.

Subaru Xv specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Subaru Xv modellen. Dan helpt het als je de Subaru Xv kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Xv kiezen uit een benzine en LPG motor met 114pk tot 156pk. Ook beschikt de Subaru over een automatische transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Subaru Xv kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Xv aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan is de Xv een goede optie, deze heeft namelijk een hoge instap. De Subaru Xv is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en SUV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Subaru XV 2018, Subaru XV 2019 of Subaru XV 2012?

Bekijk huidige aanbod Subaru XV

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl