Contact met Vaartland.nl

 

Is de Subaru WRX de juiste auto voor jou?

De WRX is een karakteristiek sedan model van Subaru. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 280pk. Je ziet de WRX modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de WRX goed mee.

Verzorg je de WRX goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte WRX is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Subaru ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Subaru WRX? Lees dan vooral door.

Subaru WRX
 
 
 
 
 

Een Subaru WRX sedan

De Subaru WRX is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Subaru WRX modellen. Het WRX model is als sedan gemaakt met 208pk tot 280pk onder de voeten welke via een automatische of handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De WRX kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Subaru WRX kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de WRX op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Subaru WRX specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Subaru WRX? Dan is het handig om de WRX specificaties in te kunnen zien. De Subaru WRX komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 208pk tot 280pk uit een benzine motor. De Subaru komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Subaru WRX kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De WRX heeft misschien geen hoge instap maar is voor een sport auto relatief makkelijk instappen. Interesse in een Subaru WRX STI, Subaru WRX STI 2004, Subaru WRX STI 2018 of Subaru WRX 2004?

Bekijk huidige aanbod Subaru WRX

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl