Contact met Vaartland.nl

 

Is de Subaru Outback de juiste auto voor jou?

De Outback is een kenmerkende SUV van het merk Subaru. Dit bekende Subaru model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 176pk. Je ziet de Outback modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Outback goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Outback goed en volgens de eisen van Subaru? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Outback is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Outback ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Subaru Outback? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Subaru Outback
 
 
 
 
 

Een Subaru Outback SUV

De Subaru Outback is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Outback hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Outback modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Subaru Outback zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 150pk tot 176pk en de automatische versnellingsbak komt deze Outback prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Subaru Outback aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Subaru Outback specificaties en kenmerken

Is een Subaru Outback geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Outback kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 150pk tot 176pk uit een benzine motor. De Outback komt met een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Outback kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Outback is met zijn hoge instap dan zeker geschikt. De Subaru Outback is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Subaru Outback 2019, Subaru Outback 2018, Subaru Outback 2004 of een Subaru Outback 2005?

Bekijk huidige aanbod Subaru Outback

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl