Contact met Vaartland.nl

 

Is de Subaru Legacy een auto voor jou?

De Legacy is een karakteristiek sedan en stationwagen model van Subaru. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 156pk. Je ziet de Legacy modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Legacy goed mee.

Verzorg je de Legacy goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Legacy is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Subaru ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Subaru Legacy? Lees dan vooral door.

Subaru Legacy
 
 
 
 
 

Een Subaru Legacy stationwagen

De Subaru Legacy is onder andere beschikbaar als station. De Subaru Legacy is perfect als gezinsauto. De lengte van de Subaru Legacy zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Legacy wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 116pk tot 156pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Subaru Legacy maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

 

Subaru Legacy specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Subaru Legacy kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Legacy kiezen uit een benzine motor met 116pk tot 156pk. Ook beschikt de Subaru over een automatische of handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Subaru Legacy? Sluit een Legacy bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Legacy heeft geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Subaru Legacy is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan en stationwagen. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Interesse in een Subaru Legacy 2004, Subaru Legacy 2005 of Subaru Legacy 2019?

Bekijk huidige aanbod Subaru Legacy

Veelgestelde Subaru Legacy vragen

Is de Subaru Legacy een goede auto?

Ja, de Subaru Legacy is een goede auto. De ruime cabine is voorzien van hoogwaardige materialen, comfortabele stoelen en een eenvoudig infotainmentsysteem. De Subaru Legacy rijdt lekker en heeft een zeer capabele turbomotor. Het is niet alleen goed nieuw, de basismotor (niet turbo) kan iets tekort komen aan vermogen en de bediening is niet het meest overzichtelijke voor nieuwe bestuurder maar dit went na een korte introductie.

Welk jaar is de beste Subaru Legacy?

Eind jaren 90 tot 2002 en 2010+ zijn de beste versies.

Is Subaru Legacy duur in onderhoud?

Ja, Subaru's zijn duurder om te repareren dan de gemiddelde personenauto. Echter gaan ze met het juiste onderhoud ook aanzienlijk langer mee.

Hoeveel kilometer gaat een Subaru Legacy mee?

Hoewel de resultaten zullen variëren en dit erg afhangt van hoe goed de auto is onderhouden, kan ik je er vanuit gaan dat een Subaru Legacy 500.000 km lang mee gaat.

Wat is de meest betrouwbare Subaru Legacy motor?

Alle Legacy motoren zijn betrouwbaar, vooral de 2.0i staat zeer goed bekend.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl