Contact met Vaartland.nl

 

De Subaru Justy, is het de juiste auto voor jou?

De Justy is een bekend model van Subaru. Hij is beschikbaar als hatchback. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 94pk uit een benzine motor. Je ziet de Justy modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Justy goed mee. De prijs voor een gebruikte Justy is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Subaru ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Justy goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Subaru Justy? Lees dan vooral verder.

Subaru Justy
 
 
 
 
 

Een Subaru Justy hatchback

De Subaru Justy is onder andere beschikbaar als hatchback. De Justy maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Subaru Justy vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Justy met 69pk tot 94pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Subaru Justy maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Justy dan ook vaak tegen in de stad.

Subaru Justy specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Subaru Justy modellen. Dan helpt het als je de Subaru Justy kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Justy kiezen uit een benzine motor met 69pk tot 94pk. Ook beschikt de Subaru over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Subaru Justy kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Justy aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Justy heeft geen hoge instap. De Subaru Justy is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Subaru Justy 2008 of Subaru Justy 2010?

Bekijk huidige aanbod Subaru Justy

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl