Contact met Vaartland.nl

 

Is de Ssangyong Rexton een auto voor jou?

De Rexton is een kenmerkende SUV van het merk Ssangyong. Dit bekende Ssangyong model is uitgevoerd met een benzine en LPG motor met maximaal 178pk. Je ziet de Rexton modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Rexton goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Rexton goed en volgens de eisen van Ssangyong? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Rexton is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Rexton ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Ssangyong Rexton? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Ssangyong Rexton
 
 
 
 
 

Een Ssangyong Rexton SUV

De Ssangyong Rexton is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Rexton hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Rexton modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Ssangyong Rexton zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 150pk tot 178pk en de automatische versnellingsbak komt deze Rexton prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Ssangyong Rexton aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Ssangyong Rexton specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Ssangyong Rexton kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Rexton kiezen uit een benzine en LPG motor met 150pk tot 178pk. Ook beschikt de Ssangyong over een automatische transmissie met 4 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Ssangyong Rexton? Sluit een Rexton bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Rexton heeft een hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Ssangyong Rexton is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Interesse in een Ssangyong Rexton 2018, Ssangyong Rexton 2005 of Ssangyong Rexton 2019?

Bekijk huidige aanbod Ssangyong Rexton

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl