Contact met Vaartland.nl

 

Is de Smart Roadster een auto voor jou?

De Roadster is een bekend model van Smart. Hij is beschikbaar als cabriolet. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 123pk uit een benzine motor. Je ziet de Roadster modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Roadster goed mee. De prijs voor een gebruikte Roadster is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Smart ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Roadster goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Smart Roadster? Lees dan vooral verder.

Smart Roadster
 
 
 
 
 

Een Smart Roadster cabriolet

De Smart Roadster is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Smart Roadster maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de Roadster van elke kilometer. Zeker met 61pk tot 123pk onder de voeten.

Doordat een cabrio Roadster een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Smart Roadster verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Smart Roadster specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Smart Roadster modellen. Dan helpt het als je de Smart Roadster kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Roadster kiezen uit een benzine motor met 61pk tot 123pk. Ook beschikt de Smart over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Smart Roadster kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Roadster aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Roadster heeft namelijk een erg lage instap. De Smart Roadster is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen.

Bekijk huidige aanbod Smart Roadster

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl