Contact met Vaartland.nl

 

Is de Smart Fortwo een auto voor jou?

Een Smart Fortwo is een bekend model welke beschikbaar is als cabriolet, coupe en hatchback. Je ziet de Fortwo modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 90pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Fortwo goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Fortwo is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Smart ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Smart Fortwo? In dit artikel lees je het.

Smart Fortwo
 
 
 
 
 

Een Smart Fortwo cabriolet

De Smart Fortwo is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Smart Fortwo maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de Fortwo van elke kilometer. Zeker met 48pk tot 90pk onder de voeten.

Doordat een cabrio Fortwo een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Smart Fortwo verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Smart Fortwo specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Smart Fortwo? Het is dan goed om de Fortwo kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en Elektrisch motor met 48pk tot 90pk. De Smart beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Fortwo kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Fortwo heeft namelijk een lage instap. De Smart Fortwo is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet, coupe en hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Smart Fortwo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl