Contact met Vaartland.nl

 

De Seat Exeo, is het de juiste auto voor jou?

De Exeo is een kenmerkende sedan en stationwagen van het merk Seat. Dit bekende Seat model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 200pk. Je ziet de Exeo modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Exeo goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Exeo goed en volgens de eisen van Seat? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Exeo is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Exeo ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Seat Exeo? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Seat Exeo
 
 
 
 
 

Een Seat Exeo stationwagen

De Seat Exeo is onder andere beschikbaar als station. De Seat Exeo is perfect als gezinsauto. De lengte van de Seat Exeo zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Exeo wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 120pk tot 200pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Seat Exeo maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Seat Exeo specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Seat Exeo kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Exeo kiezen uit een benzine en diesel motor met 120pk tot 200pk. Ook beschikt de Seat over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Seat Exeo? Sluit een Exeo bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Exeo heeft namelijk geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Seat Exeo is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan en stationwagen. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Seat Exeo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl