Contact met Vaartland.nl

 

Is de Seat Cordoba de juiste auto voor jou?

Een bekend model van Seat is de Cordoba welke beschikbaar is als sedan. Je ziet de Cordoba modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Cordoba goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 105pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Cordoba volgens de voorschriften van Seat? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Cordoba is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Seat ook nog goed. Meer weten over deze Seat Cordoba? Lees dan vooral verder.

Seat Cordoba
 
 
 
 
 

Een Seat Cordoba sedan

De Seat Cordoba is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Seat Cordoba modellen. Het Cordoba model is als sedan gemaakt met 75pk tot 105pk onder de voeten welke via een handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De Cordoba kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Seat Cordoba kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Cordoba op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Seat Cordoba specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Seat Cordoba modellen. Dan helpt het als je de Seat Cordoba kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Cordoba kiezen uit een benzine motor met 75pk tot 105pk. Ook beschikt de Seat over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Seat Cordoba kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Cordoba aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Cordoba heeft namelijk geen hoge instap. De Seat Cordoba is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Seat Cordoba 2003, Seat Cordoba 2001 of Seat Cordoba 2004?

Bekijk huidige aanbod Seat Cordoba

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl