Contact met Vaartland.nl

 

De Seat Altea, is het een goede auto voor jou?

De Altea is een karakteristiek hatchback, MPV en stationwagen model van Seat. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 200pk. Je ziet de Altea modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Altea goed mee.

Verzorg je de Altea goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Altea is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Seat ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Seat Altea modellen? Lees dan vooral door.

Seat Altea
 
 
 
 
 

Een Seat Altea stationwagen

De Seat Altea is onder andere beschikbaar als station. De Seat Altea is perfect als gezinsauto. De lengte van de Seat Altea zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Altea wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 102pk tot 200pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Seat Altea maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Seat Altea specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Seat Altea? Dan is het handig om de Altea specificaties in te kunnen zien. De Seat Altea komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 102pk tot 200pk uit een benzine en diesel motor. De Seat komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Seat Altea kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Altea heeft een hoge instap wat helpt bij het instappen. Interesse in een Seat Altea XL, Seat Altea 2005, Seat Altea 2006 of Seat Altea 2018?

Bekijk huidige aanbod Seat Altea

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl