Contact met Vaartland.nl

 

Is de Seat Alhambra de juiste auto voor jou?

Een bekend model van Seat is de Alhambra welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Alhambra modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Alhambra goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 221pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de Alhambra volgens de voorschriften van Seat? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Alhambra is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Seat ook nog goed. Meer weten over de Seat Alhambra modellen? Lees dan vooral verder.

Seat Alhambra
 
 
 
 
 

Een Seat Alhambra MPV

De Seat Alhambra is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Alhambra perfect als gezinsauto. De Alhambra heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Alhambra met 116pk tot 221pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Seat Alhambra maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Seat Alhambra specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Seat Alhambra kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Alhambra kiezen uit een benzine en diesel motor met 116pk tot 221pk. Ook beschikt de Seat over een automatische of handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Seat Alhambra? Sluit een Alhambra bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Alhambra heeft namelijk geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Seat Alhambra is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Interesse in een Seat Alhambra 2017, Seat Alhambra 2019, Seat Alhambra 2018 of Seat Alhambra 2004?

Bekijk huidige aanbod Seat Alhambra

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl