Contact met Vaartland.nl

 

De Saab 96, is het een goede auto voor jou?

De 96 is een karakteristiek sedan model van Saab. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 66pk. Je ziet de 96 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de 96 goed mee.

Verzorg je de 96 goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte 96 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Saab ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Saab 96? Lees dan vooral door.

Saab 96
 
 
 
 
 

Een Saab 96 sedan

De Saab 96 is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Saab 96 modellen. Het 96 model is als sedan gemaakt met 39pk tot 66pk onder de voeten welke via een automatische versnellingsbak wordt aangedreven.

De 96 kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Saab 96 kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de 96 op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Saab 96 specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Saab 96 kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de 96 kiezen uit een benzine motor met 39pk tot 66pk. Ook beschikt de Saab over een automatische transmissie met 3 en 4 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Saab 96? Sluit een 96 bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De 96 heeft niet een hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Saab 96 is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Saab 96

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl