Contact met Vaartland.nl

 

De Rover 75, is het een goede auto voor jou?

Een bekend model van Rover is de 75 welke beschikbaar is als sedan. Je ziet de 75 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de 75 goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 256pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de 75 volgens de voorschriften van Rover? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte 75 is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Rover ook nog goed. Meer weten over deze Rover 75? Lees dan vooral verder.

Rover 75
 
 
 
 
 

Een Rover 75 sedan

De Rover 75 is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Rover 75 modellen. Het 75 model is als sedan gemaakt met 118pk tot 256pk onder de voeten welke via een handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De 75 kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Rover 75 kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de 75 op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Rover 75 specificaties en kenmerken

Is een Rover 75 geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de 75 kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 118pk tot 256pk uit een benzine motor. De 75 komt met een handgeschakelde versnellingsbak met 4 en 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste 75 kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De 75 heeft namelijk geen hoge instap. De Rover 75 is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Rover 75

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl