Contact met Vaartland.nl

 

Renault Twizy - De grootstedelijke auto

De hippe Renault Twizy brengt je droog en snel van je ene afspraak naar de andere. Met een topsnelheid van 45 of 80 km/u ben je efficiënt op je plek van bestemming en met een actieradius van 50 tot 80 km kun je met gemak meerdere afspraken bezoeken. Het is de tweepersoons stadsauto of misschien wel de grootstedelijke zakenauto van de toekomst. Heb je toch liever een grotere auto van Renault? Kijk dan eens naar de Scenic of de Megane.

 
 
 
 
 

Wat is de auto Renault Twizy

Is het een auto of een scooter? Het is in eerste instantie misschien een beetje vreemd, maar je passagier zit achter je, eenmaal gewend dan is deze plug-and-ride het perfecte vervoermiddel voor je stedelijke afspraken. En wat dacht je als je nog wat spullen wilt afleveren bij een klant of je kind even bij school af wilt zetten. Dat kan natuurlijk op de fiets, maar vaak is het gewoon sneller en handiger om het met de auto Renault Twizy te doen. En het fijne is dat je voor de Twizy 45 geen rijbewijs nodig hebt, vanaf 16 jaar is het stuur van de Twizy helemaal van jouw kind. 

Renault Twizy info financieel en meer

Dit leuke modelletje is vrij van BPM en wegenbelasting tel daar het gemak waarmee je van A naar B gaat op en het is een inkoppertje. 100% elektrisch rijden in de stad draagt ook bij aan een schone lucht dus dat is mooi meegenomen.

renault twizy auto vaartland

Renault Twizy modellen voor elke leeftijd vanaf 16 jaar

De Renault Twizy 2012 rijdt al een tijdje rond in verschillende modellen, de Life 45 en 80 en de Intens 45 en 80. Met de Renault Twizy hoef jij je puber, vanaf 16 jaar, niet meer weg te brengen bij slecht weer. Met de 45 km/u Twizy Intens of Life rijdt hij of zij zelf naar school of vrienden.

Renault Twizy Life en Twizy Intens

Zowel de Life als de Intens Renault Twizy modellen zijn even groot en kunnen 75 kg meenemen. Het verschil zit in de uitvoering. De Life is het instapmodel en de Intens uitvoering kan nog meer gepersonaliseerd worden.

Twizy cargo

Renault Twizy 2013 introductie van de Cargo. Dit Renault Twizy model is een samenwerking van Renault Tech samen met Renault Sport Technologies. De grote (waterdichte) bagageruimte heeft een capaciteit van 75 kg of 180 liter en makkelijk bereikbaar via de achterdeur

De kleine en wendbare Renault Twizy heeft lage gebruikskosten, dat is toch een belangrijk onderdeel waar je als ondernemer naar kijkt. Ondanks dat de passagiersstoel plaats heeft moeten maken voor het bagagedeel is de bestuurderstoel nog steeds verstelbaar.

Renault twizy modellen vaartland

Onder de kap de Renault Twizy info

De Twizy heeft niet veel tijd nodig om weer fris en vol klaar te staan om op pad te gaan. Slechts 3,5 uur op de oplader en de batterij is weer gereed om de volgende 50 tot 80 km (afhankelijk van uitvoering) af te leggen. De boordcomputer informeert je over de laadstatus van de accu van je Renault Twizy. De 45 km/u versie heeft 5 pk en de 80 km/u 17 pk vermogen.

 


Bekijk huidige aanbod Renault Twizy

Plus en minpunten

+ Snel opladen
+ Praktisch
+ bestuurder 16+ jaar (45 km)
+ Maatschappelijk verantwoord
+ Comfortabel

- Rijwind achter passagier
- Warme kleding tijdens koude periode
- Actieradius 70 km
- Handrem-ontgrendelaar weigert af en toe

 

Toekomst Renault Twizy

De Renault Twizy is bij uitstek de stadsauto van de toekomst of het nu is om je kind weg te brengen, de boodschappen op te halen of droog op die afspraak te komen. Het mooie design de aerodynamische uitstraling en 100% automatisch rijden. Je bent klaar voor de toekomst. Niets meer aan doen zou ik zeggen.

Veelgestelde Renault Twizy vragen

Heb je een rijbewijs nodig voor een Renault Twizy?

Er zijn 2 versies van de Renault Twizy. De Twizy 45 km/h mag worden bestuurd vanaf 16 jaar met een scooter rijbewijs. De Twizy 80 km/h met rijbewijs B.

Waar mag een Twizy rijden?

De Twizy 80 km/h mag gewoon op de snelweg rijden maar dit is met die topsnelheid niet te adviseren. De Twizy 45 km/h telt als een scootmobiel en mag je op de zelfde plek rijden als een scooter.

Hoe hard gaat een Twizy?

Afhankelijk van de versie kan je 45 km/h of 80 km/h rijden.

Is de Twizy een auto?

De Twizy 80 km/h is op kenteken gewoon een auto. De Twizy 45 km/h telt als een scootmobiel.

Wat kost een accu voor Renault Twizy?

Je huurt een Renault Twizy batterij vanaf 50 euro per maand. Je bent daarmee gedurende de looptijd verzekerd van een batterij met een laadcapaciteit van minstens 75%. Daarnaast kun je altijd rekenen op Renault Assistance, zelfs als de batterij leeg is.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl