Contact met Vaartland.nl

 

Combineer stijl en veelzijdigheid met de Renault Talisman

Eersteklas reizen doe je met de Renault Talisman dankzij het karakteristieke, elegante uiterlijk en het luxueuze, comfortabele interieur. Er is zowel een Renault Talisman sedan als een Renault Talisman station (de Renault Talisman Estate) beschikbaar. Deze middenklasser komt met een scherpe prijsstelling. Zo is er voor iedere rijder een variant die aansluit op de wensen en behoeften.

mercedes glc vaartland
 
 
 
 
 

Een strak, zakelijk exterieur

Ten opzichte van de Renault Talisman 2020 heeft de nieuwe Renault Talisman enkele subtiele wijzigingen doorgevoerd. Het exterieur van de Renault Talisman kenmerkt zich met een strak lijnenspel op de motorkap en in de flanken. In combinatie met de verchroomde accenten, de brede grille en de lichtmetalen velgen heeft de Talisman Renault een karakteristiek, elegant uiterlijk. De unieke Renault C-Shape verlichting en de LED-achterlichten dragen hier ook zeker aan bij. Een aanrader voor dit exterieur is de Renault Talisman blauw.

Welkom!

Je voelt je meteen welkom bij de Renault Talisman. De verlichting van de auto ‘begroet’ jou met een dynamisch spel tussen diverse lampen zodra je in de buurt komt. Deze welkomstverlichting is in te stellen in 8 verschillende varianten.

Renault Talisman afmetingen

Met een lengte van 485 cm, breedte van 187 cm en een hoogte van 146 cm is de Renault Talisman geen kleine auto. Er is voor alle inzittenden meer dan voldoende ruimte. Daar bovenop biedt de Talisman 608 liter bagageruimte. Dit maakt de Renault Talisman, en dan met name de Renault Talisman Estate, ook uitermate geschikt als familiewagen.

Zorgvuldig uitgewerkt interieur Renault Talisman

Het Renault Talisman interieur straalt luxe en comfort uit dankzij de zorgvuldige details en het gebruik van kwalitatieve materialen. De ergonomische stoelen zijn elektrisch verstelbaar. Je kan zelfs een profiel vastzetten zodat jouw stoel altijd goed staat. De dimmende binnenspiegel zorgt ervoor dat je niet verblind wordt door de koplampen van de auto’s achter je. De sfeerverlichting in en rondom het dashboard maakt de ambiance van het interieur compleet.

Rijk uitgerust

Het interieur van de Renault Talisman is daarnaast voorzien van de nodige technologische snufjes. Er is een 10,2 inch scherm achter het stuurwiel geplaatst waarop alle benodigde rijinformatie wordt getoond. Dit scherm is volledig te personaliseren.

In het midden van het dashboard bevindt zich een 7 inch touchscreen (9,3 inch optioneel) met het Easy Link multimediasysteem. Zoals de naam al weggeeft koppel je gemakkelijk jouw telefoon aan dit systeem. Tegelijkertijd kan je jouw telefoon opladen via de draadloze oplader. Daarnaast maak je met behulp van het Easy Link multimediasysteem gemakkelijk gebruik van Siri of de Google-spraakassistent.

Veiligheid voorop

Er zijn tal van ondersteunende veiligheidssystemen beschikbaar voor de Renault Talisman 2021. Denk hierbij aan Traffic Sign Recognition, Lane Departure Warning, parkeersensoren, vermoeidheidsdetectie en Cruise Control. Deze actieve veiligheidssystemen ontzien jou tijdens het rijden en dragen bij aan een veilige rit.

4 Control Renault Talisman

Optioneel is de Renault Talisman uit te breiden met 4CONTROL. Dit is een exclusieve vierwielaandrijving van Renault, waarmee de grip en de wegligging van de Talisman Renault geoptimaliseerd wordt. Zodoende ervaar jij meer comfort en rijplezier.

Bekijk huidige aanbod Renault Talisman

mercedes benz glc occasion

Renault Talisman 2021 range

Zowel de Renault Talisman sedan als de Renault Talisman station komen in drie modellen en 8 uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een benzine- of dieselmotor en een handgeschakelde of automatische koppeling. Kies de Renault Talisman motor bij jou past!

De Renault Talisman Business Zen

  • TCe 140 GPF, een 140 pk turbobenzinemotor met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 32.690.
  • TCe 160 EDC GPF, een 160 pk turbobenzinemotor met een automatische zevenversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 34.190.

De Renault Talisman Business Intens

  • TCe 140 GPF, een 140 pk turbobenzinemotor met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 34.690.
  • TCe 160 EDC GPF, een 160 pk turbobenzinemotor met een automatische zevenversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 36.190.
  • Blue dCi 160 EDC, een 160 pk dieselmotor met een automatische zesversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 36.590.
  • Blue dCi 190 EDC, een 190 pk dieselmotor met een automatische zesversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 48.690.

De Renault Talisman Business Initiale Paris

  • TCe 160 EDC GPF, een 160 pk turbobenzinemotor met een automatische zevenversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 41.590.
  • Blue dCi 190 EDC, een 190 pk dieselmotor met een automatische zesversnellingsbak. Beschikbaar vanaf € 54.090.

Let op, deze vanafprijzen zijn gebaseerd op de Renault Talisman sedan. De prijzen van de Renault Talisman Estate kunnen hierdoor hoger uitvallen.

Plus- en minpunten van de Renault Talsiman

+ Goede prijs-kwaliteit verhouding
+ Mooie, ruime auto
+ Beschikbaar als sedan en station

-  Een misplaatst imago door het verleden

Veelgestelde Renault Talisman vragen

Wat kost een Renault Talisman?

De Renault Talisman komt in drie modellen. De standaard uitvoering, de Business Zen, is beschikbaar vanaf € 32.690. De Business Intens is beschikbaar van € 34.690 en voor een bedrag van € 41.590 koop je de luxe Business Initiale Paris.

Wat is het trekgewicht van de Renault Talisman?

Met een maximaal trekgewicht van 1.600 tot 1.800 kg trekt de Renault Talisman gemakkelijk een caravan of aanhanger.

Is de Renault Talisman geschikt voor zakelijk gebruik?

De Renault Talisman profileert zich als een eersteklas auto voor zakelijke rijders. Dankzij het strakke design en het comfort van de auto is dit zeker een aanrader voor zakelijk gebruik.

Wat is het verschil tussen de Renault Talisman en de Renault Talisman Estate?

De ‘reguliere’ Renault Talisman is een sedan. De Renault Talisman Estate is een stationwagen. Deze heeft dus een ietwat ruimere opzet.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl