Contact met Vaartland.nl

 

Is de Renault Modus de juiste auto voor jou?

De Modus is een karakteristiek hatchback en MPV model van Renault. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 112pk. Je ziet de Modus modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Modus goed mee.

Verzorg je de Modus goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Modus is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Renault ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Renault Modus? Lees dan vooral door.

Renault Modus
 
 
 
 
 

Een Renault Modus MPV

De Renault Modus is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Modus perfect als gezinsauto. De Modus heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Modus met 89pk tot 112pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Renault Modus maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Renault Modus specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Renault Modus? Dan is het handig om de Modus specificaties in te kunnen zien. De Renault Modus komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 89pk tot 112pk uit een benzine motor. De Renault komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 4 en 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Renault Modus kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Modus heeft niet een hoge instap. Interesse in een Renault Modus 2005, Renault Modus 2006, Renault Modus 2007, Renault Modus 2008 of Renault Modus 2009?

Bekijk huidige aanbod Renault Modus

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl