Contact met Vaartland.nl

 

De Renault Koleos, is het een goede auto voor jou?

Een bekend model van Renault is de Koleos welke beschikbaar is als SUV. Je ziet de Koleos modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Koleos goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 175pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Koleos volgens de voorschriften van Renault? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Koleos is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Renault ook nog goed. Meer weten over het Renault Koleos model? Lees dan vooral verder.

Renault Koleos
 
 
 
 
 

Een Renault Koleos SUV

De Renault Koleos is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Koleos hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Koleos modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Renault Koleos zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 150pk tot 175pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Koleos prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Renault Koleos aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Renault Koleos specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Renault Koleos? Het is dan goed om de Koleos kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 150pk tot 175pk. De Renault beschikt over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Koleos kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Kijk dan vooral naar de Koleos, de Reanult Koleos auto heeft namelijk een hoge instap. De Renault Koleos is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Renault Koleos 2008, Renault Koleos 2019, Renault Koleos 2018 of Renault Koleos 2009?

Bekijk huidige aanbod Renault Koleos

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl