Contact met Vaartland.nl

 

Is de Renault Grand-scenic een auto voor jou?

De Grand-scenic is een karakteristiek MPV model van Renault. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 150pk. Je ziet de Grand-scenic modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Grand-scenic goed mee.

Verzorg je de Grand-scenic goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Grand-scenic is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Renault ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Renault Grand-scenic? Lees dan vooral door.

Renault Grand-scenic
 
 
 
 
 

Een Renault Grand-scenic MPV

De Renault Grand-scenic is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Grand-scenic perfect als gezinsauto. De Grand-scenic heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Grand-scenic met 107pk tot 150pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Renault Grand-scenic maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Renault Grand-scenic specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Renault Grand-scenic? Dan is het handig om de Grand-scenic specificaties in te kunnen zien. De Renault Grand-scenic komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 107pk tot 150pk uit een benzine en diesel motor. De Renault komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Renault Grand-scenic kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Probeer hem dan vooral even uit want de Grand-scenic heeft geen hoge instap. Interesse in een Renault Grand Scenic 2018, Renault Grand Scenic 2019, Renault Grand Scenic 2017 of Renault Grand Scenic 2010?

Bekijk huidige aanbod Renault Grand-scenic

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl