Contact met Vaartland.nl

 

Is de Renault 5 een auto voor jou?

Een Renault 5 is een bekend model welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de 5 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 116pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de 5 goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte 5 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Renault ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Renault 5? In dit artikel lees je het.

Renault 5
 
 
 
 
 

Een Renault 5 MPV

De Renault 5 is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de 5 perfect als gezinsauto. De 5 heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine 5 met 15pk tot 116pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Renault 5 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Renault 5 specificaties en kenmerken

Is een Renault 5 geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de 5 kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 15pk tot 116pk uit een benzine motor. De 5 komt met een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste 5 kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De 5 heeft namelijk een relatief hoge instap wat instappen makkelijker maakt. De Renault 5 1972 is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV en hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Renault 5

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl