Contact met Vaartland.nl

 

De Renault 4, is het een goede auto voor jou?

De 4 is een kenmerkende hatchback van het merk Renault. Dit bekende Renault model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 45pk. Je ziet de 4 modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de 4 goed mee.

Onderhoud en verzorg je de 4 goed en volgens de eisen van Renault? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte 4 is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze 4 ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Renault 4? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Renault 4
 
 
 
 
 

Een Renault 4 hatchback

De Renault 4 is onder andere beschikbaar als hatchback. De 4 maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Renault 4 vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine 4 met 34pk tot 45pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Renault 4 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een 4 dan ook vaak tegen in de stad.

Renault 4 specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Renault 4? Dan is het handig om de 4 specificaties in te kunnen zien. De Renault 4 komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 34pk tot 45pk uit een benzine motor. De Renault komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 3 en 4 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Renault 4 kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De 4 heeft namelijk geen hoge instap.

Bekijk huidige aanbod Renault 4

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl