Contact met Vaartland.nl

 

Is de Peugeot Ion de juiste auto voor jou?

De Ion is een karakteristiek hatchback model van Peugeot. Dit populaire model is uitgevoerd met een Elektrisch motor met maximaal 64pk. Je ziet de Ion modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Ion goed mee.

Verzorg je de Ion goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Ion is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Peugeot ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Peugeot Ion elektrisch auto? Lees dan vooral door.

Peugeot Ion
 
 
 
 
 

Een Peugeot Ion hatchback

De Peugeot Ion is onder andere beschikbaar als hatchback. De Ion maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Peugeot Ion vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de Elektrisch Ion met 49pk tot 64pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Peugeot Ion maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Ion dan ook vaak tegen in de stad.

Peugeot Ion specificaties en kenmerken

Is een Peugeot Ion geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Ion kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 49pk tot 64pk uit een Elektrisch motor. De Ion komt met een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Ion kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Ion heeft namelijk geen hoge instap. De Peugeot Ion is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Peugeot Ion

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl