Contact met Vaartland.nl

 

Is de Peugeot Bipper een auto voor jou?

Een bekend model van Peugeot is de Bipper welke beschikbaar is als bedrijfswagen. Je ziet de Bipper modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Bipper goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 75pk uit een diesel motor.

Onderhoud je de Bipper volgens de voorschriften van Peugeot? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Bipper is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Peugeot ook nog goed. Meer weten over de Peugeot Bipper auto? Lees dan vooral verder.

Peugeot Bipper
 
 
 
 
 

Een Peugeot Bipper bedrijfswagen

De Peugeot Bipper is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Peugeot Bipper perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Bipper genoeg ruimte.

Door het vermogen van 68pk tot 75pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Bipper prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Peugeot Bipper ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Peugeot Bipper specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Peugeot Bipper? Dan is het handig om de Bipper specificaties in te kunnen zien. De Peugeot Bipper komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 68pk tot 75pk uit een diesel motor. De Peugeot komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Peugeot Bipper kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Bipper heeft namelijk geen hoge instap.

Bekijk huidige aanbod Peugeot Bipper

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl