Contact met Vaartland.nl

 

Is de Peugeot 406 een goede auto voor jou?

Een Peugeot 406 is een bekend model welke beschikbaar is als sedan en stationwagen. Je ziet de 406 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 135pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de 406 goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte 406 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Peugeot ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Peugeot 406 model? In dit artikel lees je het.

Peugeot 406
 
 
 
 
 

Een Peugeot 406 stationwagen

De Peugeot 406 is onder andere beschikbaar als station. De Peugeot 406 is perfect als gezinsauto. De lengte van de Peugeot 406 zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de 406 wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 110pk tot 135pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Peugeot 406 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Peugeot 406 specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Peugeot 406 kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de 406 kiezen uit een benzine motor met 110pk tot 135pk. Ook beschikt de Peugeot over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Peugeot 406? Sluit een 406 bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De 406 heeft geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Peugeot 406 is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan en stationwagen. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Peugeot 406

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl