Contact met Vaartland.nl

 

De Nissan Titan, is het een goede auto voor jou?

De Titan is een kenmerkende bedrijfswagen van het merk Nissan. Dit bekende Nissan model is uitgevoerd met een LPG en benzine motor met maximaal 400pk. Je ziet de Titan modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Titan goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Titan goed en volgens de eisen van Nissan? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Titan is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Titan ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Nissan Titan modellen? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Nissan Titan
 
 
 
 
 

Een Nissan Titan bedrijfswagen

De Nissan Titan is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Nissan Titan perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Titan genoeg ruimte.

Door het vermogen van 309pk tot 400pk en de automatische versnellingsbak komt deze Titan prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Nissan Titan ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Nissan Titan specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Nissan Titan? Het is dan goed om de Titan kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een LPG en benzine motor met 309pk tot 400pk. De Nissan beschikt over een automatische transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Titan kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Titan heeft niet een hoge instap. De Nissan Titan is zoals eerder genoemd beschikbaar als bedrijfswagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in bijvoorbeeld een Nissan Titan 2019?

Bekijk huidige aanbod Nissan Titan

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl