Contact met Vaartland.nl

 

De Nissan Pulsar, is het een goede auto voor jou?

De Pulsar is een kenmerkende hatchback van het merk Nissan. Dit bekende Nissan model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 116pk. Je ziet de Pulsar modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Pulsar goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Pulsar goed en volgens de eisen van Nissan? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Pulsar is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Pulsar ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Nissan Pulsar? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Nissan Pulsar
 
 
 
 
 

Een Nissan Pulsar hatchback

De Nissan Pulsar is onder andere beschikbaar als hatchback. De Pulsar maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Nissan Pulsar vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en diesel Pulsar met 110pk tot 116pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Nissan Pulsar maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Pulsar dan ook vaak tegen in de stad.

Nissan Pulsar specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Nissan Pulsar kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Pulsar kiezen uit een benzine en diesel motor met 110pk tot 116pk. Ook beschikt de Nissan over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Nissan Pulsar? Sluit een Pulsar bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Pulsar heeft namelijk geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Nissan Pulsar is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Interesse in een Nissan Pulsar 2015, Nissan Pulsar 2018, Nissan Pulsar 2016, Nissan Pulsar 2017 of Nissan Pulsar 2019?

Bekijk huidige aanbod Nissan Pulsar

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl