Contact met Vaartland.nl

 

Is de Nissan Primera een goede auto voor jou?

De Primera is een kenmerkende hatchback, sedan en stationwagen van het merk Nissan. Dit bekende Nissan model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 140pk. Je ziet de Primera modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Primera goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Primera goed en volgens de eisen van Nissan? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Primera is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Primera ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Nissan Primera auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Nissan Primera
 
 
 
 
 

Een Nissan Primera sedan

De Nissan Primera is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Nissan Primera modellen. Het Primera model is als sedan gemaakt met 116pk tot 140pk onder de voeten welke via een automatische of handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De Primera kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Nissan Primera kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Primera op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Nissan Primera specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Nissan Primera? Dan is het handig om de Primera specificaties in te kunnen zien. De Nissan Primera komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 116pk tot 140pk uit een benzine motor. De Nissan komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Nissan Primera kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Probeer hem dan even uit want de Primera heeft geen hoge instap. Interesse in een Nissan Primera 2004, Nissan Primera 2002, Nissan Primera 1998 of Nissan Primera 2006?

Bekijk huidige aanbod Nissan Primera

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl