Contact met Vaartland.nl

 

Is de Nissan Primastar een auto voor jou?

Een bekend model van Nissan is de Primastar welke beschikbaar is als bedrijfswagen. Je ziet de Primastar modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Primastar goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 145pk uit een diesel motor.

Onderhoud je de Primastar volgens de voorschriften van Nissan? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Primastar is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Nissan ook nog goed. Meer weten over de Nissan Primastar auto? Lees dan vooral verder.

Nissan Primastar
 
 
 
 
 

Een Nissan Primastar bedrijfswagen

De Nissan Primastar is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Nissan Primastar perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Primastar genoeg ruimte.

Door het vermogen van 101pk tot 145pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Primastar prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Nissan Primastar ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Nissan Primastar specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Nissan Primastar? Het is dan goed om de Primastar kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een diesel motor met 101pk tot 145pk. De Nissan beschikt over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Primastar kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Primastar heeft namelijk geen hoge instap. De Nissan Primastar is zoals eerder genoemd beschikbaar als bedrijfswagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Nissan Primastar 2004, Nissan Primastar 2005 of Nissan Primastar 2018?

Bekijk huidige aanbod Nissan Primastar

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl