Contact met Vaartland.nl

 

Is de Nissan Pixo een auto voor jou?

Een Nissan Pixo is een bekend model welke beschikbaar is als hatchback. Je ziet de Pixo modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 68pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Pixo goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Pixo is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Nissan ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Nissan Pixo modellen? In dit artikel lees je het.

Nissan Pixo
 
 
 
 
 

Een Nissan Pixo hatchback

De Nissan Pixo is onder andere beschikbaar als hatchback. De Pixo maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Nissan Pixo vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Pixo met 67pk tot 68pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Nissan Pixo maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Pixo dan ook vaak tegen in de stad.

Nissan Pixo specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Nissan Pixo modellen. Dan helpt het als je de Nissan Pixo kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Pixo kiezen uit een benzine motor met 67pk tot 68pk. Ook beschikt de Nissan over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Nissan Pixo kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Pixo aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Pixo heeft namelijk geen hoge instap. De Nissan Pixo is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Nissan Pixo 2010, Nissan Pixo 2011, Nissan Pixo 2009 of Nissan Pixo 2012?

Bekijk huidige aanbod Nissan Pixo

Veelgestelde Nissan Pixo vragen

Wat kost een Nissan Pixo?

De Nissan Pixo 1.0 58pk kost 8.199 euro en is daarmee net een paar honderd euro goedkoper dan de Suzuki Alto (7.999 euro) welke in basis de zelfde auto's zijn. Ze verschillen een heel klein beetje van uiterlijk, maar zijn verder volstrekt identiek, op de prijs na. De Pixo is ook nog eens zeer aantrekkelijk dankzij de lage onderhoudskosten. Namelijk 37 cent per kilometer als je er vier jaar lang jaarlijks 10.000 kilometer mee rijdt.

Hoeveel pk heeft een Nissan Pixo?

De Nissan Pixo kwam uitgerust met een 1,0 liter driecilindermotor met een vermogen van 50 kW (68 pk).

Is de Nissan Pixo een goede auto?

De Nissan Pixo is een prima auto voor een goede prijs. Ondanks de lage prijs biedt de Pixo vier portieren, een achterbank die plat kan voor extra bagageruimte en heb je voorin voldoende ruimte.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl