Contact met Vaartland.nl

 

Is de Nissan Navara een auto voor jou?

Een bekend model van Nissan is de Navara welke beschikbaar is als SUV. Je ziet de Navara modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Navara goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 210pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de Navara volgens de voorschriften van Nissan? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Navara is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Nissan ook nog goed. Meer weten over de Nissan Navara auto? Lees dan vooral verder.

Nissan Navara
 
 
 
 
 

Een Nissan Navara SUV

De Nissan Navara is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Navara hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Navara modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Nissan Navara zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 75pk tot 210pk en de automatische en handgeschakelde versnellingsbak komt deze Navara prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Nissan Navara aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Nissan Navara specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Nissan Navara? Het is dan goed om de Navara kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 75pk tot 210pk. De Nissan beschikt over een automatische en handgeschakelde transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Navara kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Navara heeft namelijk een hoge instap. De Nissan Navara is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Nissan Navara 2019, Nissan Navara 2018 of Nissan Navara 2008?

Bekijk huidige aanbod Nissan Navara

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl