Contact met Vaartland.nl

 

De Nissan Murano, is het een goede auto voor jou?

Een Nissan Murano is een bekend model welke beschikbaar is als SUV. Je ziet de Murano modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 256pk welke via een automatische transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Murano goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Murano is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Nissan ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Nissan Murano modellen? In dit artikel lees je het.

Nissan Murano
 
 
 
 
 

Een Nissan Murano SUV

De Nissan Murano is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Murano hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Murano modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Nissan Murano zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 234pk tot 256pk en de automatische versnellingsbak komt deze Murano prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Nissan Murano aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Nissan Murano specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Nissan Murano? Het is dan goed om de Murano kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en LPG motor met 234pk tot 256pk. De Nissan beschikt over een automatische transmissie met 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Murano kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Murano heeft namelijk een hoge instap. De Nissan Murano is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Nissan Murano 2005, Nissan Murano 2006, Nissan Murano 2018 of Nissan Murano 2019?

Bekijk huidige aanbod Nissan Murano

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl