Contact met Vaartland.nl

 

De Mitsubishi Pajero, is het de juiste auto voor jou?

De Pajero is een bekend model van Mitsubishi. Hij is beschikbaar als bedrijfswagen en MPV. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 161pk uit een diesel motor. Je ziet de Pajero modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Pajero goed mee. De prijs voor een gebruikte Pajero is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Mitsubishi ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Pajero goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over de Mitsubishi Pajero suv? Lees dan vooral verder.

Mitsubishi Pajero
 
 
 
 
 

Een Mitsubishi Pajero bedrijfswagen

De Mitsubishi Pajero is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Mitsubishi Pajero perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Pajero genoeg ruimte.

Door het vermogen tot 203pk en de automatische versnellingsbak komt deze Pajero prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Mitsubishi Pajero ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Wat kost een Mitsubishi Pajero?

De Mitsubishi Pajero is uit productie in Nederland en niet meer nieuw leverbaar. Maar als occasion nog wel steeds zeer geliefd vanwege zijn ruige uitstraling, betrouwbaarheid en off-road capaciteiten. Bij introductie was de nieuwprijs van de Mitsubishi Pajero 78.399 euro. Voor 10.000 euro koop je al een tweedehands model met een niet al te hoge kilometerstand.

Mitsubishi Pajero specificaties en kenmerken

Is een Mitsubishi Pajero geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Pajero kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 17pk tot 161pk uit een diesel motor. De Pajero komt met een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Pajero kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Pajero heeft namelijk een hoge instap. De Mitsubishi Pajero is zoals eerder genoemd beschikbaar als bedrijfswagen en MPV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in bijvoorbeeld een Mitsubishi Pajero 2018 of Mitsubishi Pajero 2019?

Bekijk huidige aanbod Mitsubishi Pajero

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl