Contact met Vaartland.nl

 

Is de Mitsubishi Lancer een goede auto voor jou?

De Lancer is een kenmerkende hatchback, sedan en stationwagen van het merk Mitsubishi. Dit bekende Mitsubishi model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 143pk. Je ziet de Lancer modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Lancer goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Lancer goed en volgens de eisen van Mitsubishi? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Lancer is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Lancer ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Mitsubishi Lancer? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Mitsubishi Lancer
 
 
 
 
 

Een Mitsubishi Lancer stationwagen

De Mitsubishi Lancer is onder andere beschikbaar als station. De Mitsubishi Lancer is perfect als gezinsauto. De lengte van de Mitsubishi Lancer zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Lancer wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 117pk tot 143pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Mitsubishi Lancer maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Mitsubishi Lancer specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Mitsubishi Lancer? Het is dan goed om de Lancer kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 117pk tot 143pk. De Mitsubishi beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Lancer kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let in dat geval op want de Lancer heeft geen hoge instap. De Mitsubishi Lancer is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback, sedan en stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Mitsubishi Lancer 2008, Mitsubishi Lancer 2010, Mitsubishi Lancer 2018 of Mitsubishi Lancer 2019?

Bekijk huidige aanbod Mitsubishi Lancer

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl