Contact met Vaartland.nl

 

Is de Mitsubishi Grandis een auto voor jou?

Een bekend model van Mitsubishi is de Grandis welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Grandis modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Grandis goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 165pk uit een benzine en LPG motor.

Onderhoud je de Grandis volgens de voorschriften van Mitsubishi? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Grandis is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Mitsubishi ook nog goed. Meer weten over de Mitsubishi Grandis auto? Lees dan vooral verder.

Mitsubishi Grandis
 
 
 
 
 

Een Mitsubishi Grandis MPV

De Mitsubishi Grandis is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Grandis perfect als gezinsauto. De Grandis heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en LPG Grandis met 136pk tot 165pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Mitsubishi Grandis maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Mitsubishi Grandis specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Mitsubishi Grandis kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Grandis kiezen uit een benzine en LPG motor met 136pk tot 165pk. Ook beschikt de Mitsubishi over een automatische en handgeschakelde transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Mitsubishi Grandis? Sluit een Grandis bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Grandis heeft namelijk wel een hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Mitsubishi Grandis is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Interesse in bijvoorbeeld een Mitsubishi Grandis 2004?

Bekijk huidige aanbod Mitsubishi Grandis

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl