Contact met Vaartland.nl

 

De Mini Paceman, is het de juiste auto voor jou?

Een Mini Paceman is een bekend model welke beschikbaar is als hatchback en SUV. Je ziet de Paceman modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 184pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Paceman goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Paceman is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Mini ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Mini Paceman model? In dit artikel lees je het.

Mini Paceman
 
 
 
 
 

Mini Paceman specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Mini Paceman modellen. Dan helpt het als je de Mini Paceman kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Paceman kiezen uit een benzine motor met 123pk tot 184pk. Ook beschikt de Mini over een automatische of handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Mini Paceman kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Paceman aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Paceman heeft namelijk een hoge instap. De Mini Paceman is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en SUV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen.

Bekijk huidige aanbod Mini Paceman

Een Mini Paceman SUV

De Mini Paceman is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Paceman hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Paceman modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Mini Paceman zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 123pk tot 184pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze Paceman prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Mini Paceman aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl