Contact met Vaartland.nl

 

Is de Mini One de juiste auto voor jou?

Een Mini One is een bekend model welke beschikbaar is als cabriolet en hatchback. Je ziet de One modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 102pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de One goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte One is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Mini ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Mini One model? In dit artikel lees je het.

Mini One
 
 
 
 
 

Een Mini One hatchback

De Mini One is onder andere beschikbaar als hatchback. De One maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Mini One vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en diesel One met 75pk tot 102pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Mini One maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een One dan ook vaak tegen in de stad.

Mini One specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Mini One kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de One kiezen uit een benzine en diesel motor met 75pk tot 102pk. Ook beschikt de Mini over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Mini One? Sluit een One bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De One heeft niet een hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Mini One is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet en hatchback. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Interesse in een Mini One 2018, Mini One 2002, Mini One 2003, Mini One 2004 of Mini One 2005?

Bekijk huidige aanbod Mini One

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl