Contact met Vaartland.nl

 

Is de Mini Cabrio een auto voor jou?

De Cabrio is een kenmerkende cabriolet van het merk Mini. Dit bekende Mini model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 211pk. Je ziet de Cabrio modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Cabrio goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Cabrio goed en volgens de eisen van Mini? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Cabrio is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Cabrio ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Mini Cabrio auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Mini Cabrio
 
 
 
 
 

Een Mini Cabrio cabriolet

De Mini Cabrio is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Mini Cabrio maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de Cabrio van elke kilometer. Zeker met 90pk tot 211pk onder de voeten.

Doordat een cabrio Cabrio een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Mini Cabrio verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Mini Cabrio specificaties en kenmerken

Is een Mini Cabrio geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Cabrio kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 90pk tot 211pk uit een benzine motor. De Cabrio komt met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Cabrio kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Cabrio heeft namelijk geen hoge instap. De Mini Cabrio is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in de Mini One 2018, Mini One 2002, Mini One 2003, Mini One 2004 of Mini One 2005?

Bekijk huidige aanbod Mini Cabrio

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl