Contact met Vaartland.nl

 

Thuis op elk terrein met de Mercedes GLE

Met de Mercedes GLE ervaar je de luxe, de kracht en het comfort van een premium SUV. De forse Mercedes Benz GLE is thuis op elk terrein. Zowel in de stad als offroad brengt deze SUV jou veilig naar de plek van jouw bestemming.

De Mercedes GLE SUV is gespierd, heeft een duidelijke belijning en 22 inch robuuste velgen. Het stijlvolle interieur is voorzien van weldadig veel luxe en comfort. De Mercedes GLE maakt waar wat je van een premium SUV mag verwachten. Wil je toch meer? Kies dan voor één van de uitrustingslijnen van de GLE: de Mercedes GLE AMG of de Mercedes GLE Exclusive-interieur.

mercedes gle vaartland
 
 
 
 
 

Een stijlvol, markant Mercedes GLE interieur

Een stijlvol eigen design met opmerkelijke details en houten sieronderdelen. Het Mercedes GLE interieur onderstreept het premium karakter van de Mercedes GLE SUV en wekt meteen de aandacht zodra je instapt. Het dashboard is voorzien van een widescreen cockpit met 2 grote 12,3 inch displays die intuïtief bediend kunnen worden via spraak, aanraking of gebaren.

Vorm meer ruimte

Onderscheidend in het Mercedes GLE interieur is dat er een mogelijkheid is om zeven zitplaatsen in de auto op te nemen. De stoelen kunnen afzonderlijk van elkaar worden afgesteld en neergeklapt om zo de ideale ruimte te creëren.

Toon jouw visie

Wil jij op andere manieren de ideale ruimte creëren? Kies dan voor de optionele ambiance lightning met 64 kleurinstellingen en creëer je dus meteen de juiste ambiance in de GLE Klasse Mercedes. Of maak gebruik van Designo. Dit individualiseringsprogramma biedt diverse mogelijkheden om de Mercedes Benz GLE te personaliseren. Waar wacht je nog? Ga ervoor!

Veilig op reis

Zoals het een Mercedes betaamt, is ook de Mercedes GLE voorzien van moderne veiligheidssystemen. Het parkeerpakket ondersteunt met inparkeren en het rijassistentiepakket houdt je veilig op jouw baan op gepaste afstand van jouw voorganger. Eventueel is er ook een assistent voor aanhangwagens beschikbaar, welke je helpt bij het achteruit sturen.

Bekijk huidige aanbod Mercedes GLE

mercedes vaartland vaartland

De Mercedes GLE SUV range

De Mercedes GLE komt in 2 uitvoeringen; de Mercedes GLE SUV en de Mercedes GLE Coupé.

De Mercedes GLE SUV

Met de intelligente, krachtige Mercedes GLE SUV ben jij volledig ‘in control’. Er zijn 8 motoruitvoeringen beschikbaar, gebaseerd op de verbeterde benzine- en dieselmotoren en er is zelf een Mercedes GLE SUV plug in hybrid. Welke uitvoering past bij jou? Je hebt de keuze uit:

  • De Mercedes GLE SUV benzine, beschikbaar vanaf € 105.810 met een vermogen van 270 kW + 16 kW/ 367 pk + 22 pk.
  • De Mercedes GLE SUV diesel, beschikbaar vanaf € 103.765 met een vermogen van 243 kW/ 330 pk.
  • De Mercedes GLE SUV plug-in hybrid, beschikbaar vanaf € 85.978 met een vermogen van 155 kW + 100 kW / 211 pk + 136 pk en een actieradius van 82 tot 100 km.

De Mercedes GLE Coupé

De Mercedes GLE Coupé heeft een extreem sportief design met veel comfort-optiepakketten voor het interieur om jouw een unieke rijervaring te bezorgen.

Er zijn 6 motoruitvoeringen beschikbaar, eveneens gebaseerd op de diverse benzine- en dieselmotoren en ook hier behoort de Mercedes GLE Coupé plug in hybrid tot de mogelijkheden. Kies jouw uitvoering zelf:

  • De Mercedes GLE Coupe benzine, beschikbaar vanaf € 157.907 met een vermogen van 435 kW + 16 kW / 45 pk + 22 pk.
  • De Mercedes GLE Coupe diesel, beschikbaar vanaf € 126.544 met een vermogen van 243 kW/ 330 pk.
  • De Mercedes GLE Coupe plug-in hybrid, beschikbaar vanaf € 99.699 met een vermogen van 155 kW + 100 kW / 211 pk + 136 pk en een actieradius van 82 tot 100 km.

Mercedes GLE AMG

De Mercedes AMG GLE haalt zijn inspiratie uit de racesport en dat is te zien. De sportieve designelementen in het interieur en de krachtige exterieuruitingen creëren een directe herkenbaarheid als AMG-model. Vooral de robuuste radiatorgrille met het AMG-voorschort en het AMG-sportuitlaatsysteem met 2 vierkante dubbele uitlaatsierstukken geven de Mercedes AMG GLE zijn dynamische karakter. Binnen deze sportieve range heb je de keuze uit drie modellen:

  • De Mercedes AMG GLE 53, beschikbaar vanaf € 127.467 met een vermogen van 320 kW + 16 kW/ 435 pk + 22 pk.
  • De Mercedes AMG GLE 63, beschikbaar vanaf € 186.389 met een vermogen van 420 kW + 16 kW/ 571 pk + 22 pk.
  • De Mercedes AMG GLE 63S, beschikbaar vanaf € 198.256 met een vermogen van 450 kW + 16 KW/612 pk + 22 pk.

Plus- en minpunten van de Mercedes GLE

+ Een premium SUV met hogere zit en ruime comfort
+ Voorzien van de nieuwste technologieën
+ Kwalitatief en innovatief interieur

- Prijzig in aanschaf en onderhoud

Veelgestelde Mercedes GLE vragen

Wat kost de Mercedes GLE?

De Mercedes GLE is er in een SUV-uitvoering, welke beschikbaar is vanaf € 85.978, en een Coupé-uitvoering, welke beschikbaar is vanaf € 99.699.

Is de Mercedes GLE volledig elektrisch?

Nee, de Mercedes GLE is beschikbaar met een diesel- of benzinemotor of als plug-in hybrid. De Mercedes GLE SUV plug-in hybrid heeft een actieradius van 82 tot 99 km en de Mercedes GLE Coupé plug-in hybrid bereikt 82 tot 100 km.

Wat is het trekgewicht van de Mercedes GLE?

Met een maximaal trekgewicht van 3.500 kg trekt de nieuwe Mercedes GLE gemakkelijk een trailer, caravan of aanhanger.

Welke uitvoeringen zijn er van de Mercedes GLE?

De Mercedes GLE komt in twee varianten; de Mercedes GLE Coupé met 6 motoruitvoeringen en de Mercedes GLE SUV met 8 motoruitvoeringen.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl