Contact met Vaartland.nl

 

De Mercedes E Klasse; een ongekend populaire Mercedes-Benz

De Mercedes E Klasse is ongekend populair. Deze hogere middenklasser is een echte blikvanger met zijn strakke design, feilloze afwerking en luxueuze inrichting. Mercedes-Benz noemt de Mercedes E niet voor niets het hart van het merk!

mercedes benz e klasse vaartland
 
 
 
 
 

Een brede range

De nieuwe Mercedes E Klasse is leverbaar in de varianten: Mercedes E Klasse Limousine; Mercedes E Klasse Estate, Mercedes E Klasse Cabrio en Mercedes E Klasse Coupe. Ook is de Mercedes E Klasse beschikbaar als AMG-uitvoering. De Mercedes AMG GLA 35 en de Mercedes AMG GLA 45 zijn voorzien van AMG-specifieke designelementen waarmee beide auto’s meer elegantie, kracht en dynamiek uitstralen.

En hier houdt het niet op! Naast deze brede carrosserie-keuze is er ook een ruime collectie van Mercedes E Klasse motoren beschikbaar. De Mercedes-Benz E Klasse is verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren en als plug-in hybride.

Motoren Mercedes E klasse

Voor de Mercedes E Klasse motoren is er een brede keuze met betrekking tot het vermogensbereik. Zo heb je bij de Mercedes E Klasse benzine een verscheidenheid aan opties.

De Mercedes E200 biedt bij de benzine-variant 145 KW + 10 KW/ 197 pk + 14 pk. Met een 9G-Tronic automatische versnellingsbak is dit de meest gekozen variant bij Mercedes. De Mercedes E200 diesel levert hierin slechts 118 kW/ 160 pk. Onder de reguliere uitvoeringen is de Mercedes E450 de absolute topper. Deze benzinemotor levert maar liefst 270 kW + 15 KW/ 367 pk + 22 pk. Qua dieselmotoren is de Mercedes E220 de krachtigste variant. Deze motor beschikt over 243 kW/ 330 pk.

Mercedes AMG E

Binnen de sportieve AMG-lijn van Mercedes biedt de Mercedes E-klasse nog meer power. De Mercedes AMG E53 komt met 320 kW + 16 kW/435 pk + 22 pk aan vermogen en de Mercedes-AMG E63S levert maar liefst 450 kW/ 612 PK. Ongekende kracht dus!

Mercedes E Klasse plug in hybrid

De Mercedes E Klasse Limousine en de Mercedes E Klasse Estate zijn ook verkrijgbaar als plug-in hybride, welke tot 58 km volledig elektrisch zijn. Je hebt hierbij de keuze om in een 100% elektrische modus te rijden. Zo kan je aanzienlijk wat brandstof besparen!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Een kleine tip... De Mercedes E63 AMG is het meest gekozen model.

Ontdek de dynamiek in het exterieur

Elegant, dynamisch en progressief. Zo kan je de Mercedes E Klasse het beste typeren. De gespierde, lange motorkap, LED-koplampen en de bijzondere velgen geven de Mercedes E een bijzonder atletische uitstraling. De strakke, vloeiende lijnen creëren daarbij een sierlijk, elegant silhouet.

Bekijk huidige aanbod Mercedes Benz E-Klasse

mercedes-benz e-klasse vaartland

Mercedes Benz E Klasse interieur

De Mercedes E springt eruit met zijn fraaie elegantie. Het Mercedes E Klasse interieur is voorzien van verfijnde, luxueuze materialen voor kwaliteit en comfort. Dankzij het panoramadak voelt de cockpit heerlijk ruimtelijk en de sfeer is eenvoudig te beïnvloeden met de subtiele sfeerverlichting.

Digitale cockpit

Het dashboard van de E Klasse Mercedes is voorzien van een digitale cockpit. Deze innovatieve techniek bevat 2 geïntegreerde schermen. Het scherm achter het stuurwiel toont alle onmisbare rijinformatie zoals de snelheidsmeter en de toerenteller. Via het 2e scherm, welke zich in het midden van het dashboard bevindt, bedien je eenvoudig via een touchscreen het infotainmentsysteem MBUX; de Mercedes Benz User Experience.

Ervaar zelf de Mercedes Benz User Experience

De MBUX is een zelflerend infotainmentsysteem, welke jouw voorkeuren onthoudt en zich hierop aanpast. Zelf pas je het infotainmentsysteem ook gemakkelijk aan naar jouw wensen. Dit doe je onder andere door een eigen weergavestijl te kiezen en zelf te bepalen hoe je de bediening wilt instellen.

Intelligent Drive-systemen

De veiligheidssystemen van de Mercedes E Klasse worden ondersteund door meerdere sensoren, camera’s en radars om te zorgen dat jij zo comfortabel en veilig mogelijk van A naar B komt. Denk hierbij aan (optionele) functies zoals Adaptieve Cruise Control, remassistent, dodehoekassistent, achteruitrijcamera, parkeerassistent en Air Body Control. Het systeem van de Mercedes E is er volledig op gericht om jouw veiligheid te waarborgen en jou hierin te ontzorgen. Zo kom jij ontspannen aan op jouw plek van bestemming!

Plus- en minpunten van de Mercedes E klasse

+ Enorme keuze uit carrosserie en motoren
+ Tijdloos design

- Hoger prijssegment

Veelgestelde Mercedes E klasse vragen

Is de Mercedes E-Klasse een goede auto?

Ja, de Mercedes-Benz E Klasse is een betrouwbare auto met een luxueuze uitstraling, veel comfort en hoge rijkwaliteit. Hiermee typeert de Mercedes E Klasse zich dus zeker als goede auto.

Hoeveel kost een Mercedes E-klasse?

Vanaf € 60.690 rijd jij al in een Mercedes E Klasse Limousine. Prijzen variëren o.b.v. de carrosserie en de uitvoering. Zo kan de vanaf prijs oplopen tot wel € 186.928.

Is een Mercedes E Klasse volledig elektrisch?

Nee, de Mercedes E Klasse is wel beschikbaar als plug-in hybrid voor de Mercedes E Klasse Limousine en de Mercedes E Klasse Estate. Hiermee rijd je tot wel 58 km volledig elektrisch.

Welke varianten Mercedes E Klasse zijn er?

De nieuwe Mercedes E Klasse is leverbaar in 4 varianten. Kies jij voor de Mercedes E Klasse Limousine; Mercedes E Klasse Estate, Mercedes E Klasse Cabrio of de Mercedes E Klasse Coupe?

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl