Contact met Vaartland.nl

 

Is de Mazda CX-9 een goede auto voor jou?

De CX-9 is een kenmerkende SUV van het merk Mazda. Dit bekende Mazda model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 278pk. Je ziet de CX-9 modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de CX-9 goed mee.

Onderhoud en verzorg je de CX-9 goed en volgens de eisen van Mazda? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte CX-9 is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze CX-9 ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Mazda CX-9 model? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Mazda CX-9
 
 
 
 
 

Een Mazda CX-9 SUV

De Mazda CX-9 is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de CX-9 hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne CX-9 modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Mazda CX-9 zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 263pk tot 278pk en de automatische versnellingsbak komt deze CX-9 prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Mazda CX-9 aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Mazda CX-9 specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Mazda CX-9? Dan is het handig om de CX-9 specificaties in te kunnen zien. De Mazda CX-9 komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 263pk tot 278pk uit een benzine motor. De Mazda komt uitgevoerd met een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Mazda CX-9 kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan is de CX-9 perfect dankzij de hoge instap. Interesse in de Mazda CX-9 2018, Mazda CX-9 2019 of Mazda CX-9 2010?

Bekijk huidige aanbod Mazda CX-9

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl