Contact met Vaartland.nl

 

Is de Mazda CX-7 een goede auto voor jou?

De CX-7 is een kenmerkende SUV van het merk Mazda. Dit bekende Mazda model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 173pk. Je ziet de CX-7 modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de CX-7 goed mee.

Onderhoud en verzorg je de CX-7 goed en volgens de eisen van Mazda? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte CX-7 is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze CX-7 ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Mazda CX-7 model? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Mazda CX-7
 
 
 
 
 

Een Mazda CX-7 SUV

De Mazda CX-7 is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de CX-7 hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne CX-7 modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Mazda CX-7 zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 26pk tot 173pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze CX-7 prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Mazda CX-7 aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Mazda CX-7 specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Mazda CX-7 modellen. Dan helpt het als je de Mazda CX-7 kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de CX-7 kiezen uit een benzine en diesel motor met 26pk tot 173pk. Ook beschikt de Mazda over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Mazda CX-7 kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een CX-7 aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De CX-7 heeft wel een hoge instap. De Mazda CX-7 is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Mazda CX-7 2018 of Mazda CX-7 2019?

Bekijk huidige aanbod Mazda CX-7

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl