Contact met Vaartland.nl

 

Mazda CX 30: comfort in een verfijnde cross-over

De Mazda cx 30 is een verfijnde cross-over, met rustgevend design en tal van ondersteunende functies. Mazda staat bekend om zijn KODO-design, wat ook in de nieuwe Mazda CX 30 niet ontbreekt. De CX 30 Mazda is, zowel van binnen als van buiten, erop gericht om jou meer controle en meer rust te geven tijdens het rijden. Ontdek zelf het Mazda CX 30 comfort.

mercedes glc vaartland
 
 
 
 
 

Verfijnd exterieur

Het exterieur van de Mazda CX 30 kenmerkt zich door het verfijnde lijnenspel, waarbij de karakteristieke LED-verlichting is geïntegreerd in de vormen van de carrosserie. De adaptieve LED-koplampen kijken met je mee tijdens het rijden en zorgen voor een helder zicht ongeacht de situatie.

De standaard 16 inch lichtmetalen velgen zijn optioneel uit te breiden naar 18 inch. Samen met de grille geven deze elementen de CX 30 Mazda een robuust, krachtig aanzien.

Creëer meer ruimte

Biedt deze compacte cross-over toch te weinig ruimte of wil je ermee op reis? Je creëert eenvoudig nieuwe mogelijkheden met de Mazda CX 30 trekhaak. Hiermee biedt de Mazda CX 30 een trekgewicht van 1.300 kg. Genoeg voor fietsendragers, caravans of (boot)trailers! Optioneel kan je de CX 30 Mazda ook uitbreiden met dakrails om zo nog meer bagageruimte te realiseren.

Het Mazda CX 30 interieur

Het Mazda CX 30 interieur is gebaseerd op het Japanse KODO-design. Krachtig in eenvoud. Hiermee biedt de Mazda CX 30 cockpit een rustige, comfortabele omgeving. Dit wordt ook versterkt door de natuurlijke lichtinval via het optionele panoramadak.

Rustig op weg

Voor het gemak heeft de cx 30 Mazda een hoge instap en de ergonomisch verstelbare voorstoelen zorgen voor comfort tijdens elke rit. De Mazda CX 30 is daarnaast ook ongekend stil dankzij de dubbelwandige constructie in de bodem en de portieren. De CX 30 is misschien wel de stilste in zijn klasse!

Intuïtief design

De Mazda CX 30 is uitgerust met Mazda Connect. Dit infotainmentsysteem van Mazda biedt onder andere informatie, entertainment en navigatie. Je koppelt jouw telefoon eenvoudig via Bluetooth, Apple CarPlay of Android Auto. Het systeem bevindt zich centraal op het middenconsole en is intuïtief te bedienen. Bovendien biedt dit systeem de mogelijkheid het scherm te splitsen, waardoor je niet hoeft te schakelen tussen navigatie en bijvoorbeeld audio. Zo zorgt dit systeem voor minimale afleiding tijdens het rijden.

Mazda CX 30 veiligheid

Bij Mazda is veiligheid van groot belang. Dat toont zich ook in de nieuwe Mazda CX 30, welke de hoogste score heeft behaald in de Euro NCAP-veiligheidstest. De uitgebreide veiligheidssystemen zijn er om jou te ondersteunen en te ontzien tijdens het rijden zodat jij veilig en uitgerust op jouw plek van bestemming aankomt.

De Mazda CX 30 is voorzien van de Mazda i-Activsense; een combinatie van veiligheidsfuncties in jouw Mazda. De camera en radar sensoren van de CX 30 Mazda ondersteunen diverse veiligheidsfuncties zoals de Adaptieve LED-koplampen, Parkeersensoren Lane Assist, Driver Attention Alert, Verkeersbordherkenning, Lane Keep Assist en Smart Brake Support. Dankzij deze supportsystemen krijg jij meer controle en meer rust tijdens het rijden.

mercedes benz glc occasion

Mazda CX 30 uitvoeringen

Er is een ruime keuze tussen de Mazda CX 30 uitvoeringen. Je kan de Mazda CX 30 samenstellen zoals jij dat wilt. Er zijn 4 modellen, beschikbaar in 7 Mazda CX 30 kleuren, waarbij de Mazda CX 30 wit de standaard is. Ook de Mazda CX 30 zwart is ontzettend populair. Kies zelf welk model bij jou past:

  • Mazda CX 30, beschikbaar vanaf € 30.990
  • Mazda CX 30 Comfort, beschikbaar vanaf € 32.990
  • Mazda CX 30 Sportive, beschikbaar vanaf € 35.490
  • Mazda CX 30 Luxury, beschikbaar vanaf € 36.790

Motor Mazda CX 30

Er zijn een drietal motoren beschikbaar voor de CX 30 Mazda, welke verkrijgbaar zijn als Mazda CX 30 automaat of Mazda CX 30 handgeschakelde benzinemotor. Dit brengt het op een totaal van zes motoren, waarbij je kan kiezen uit de volgende modellen (afhankelijk van de gekozen uitvoering):

  • E-SKYACTIV G 122 (voorwielaandrijving) van 90 kW/ 122 pk
  • E-SKYACTIV X 186 (voorwielaandrijving) van 137 kW/ 186 pk
  • E-SKYACTIV X 186 (vierwielaandrijving) van 137 kW/ 186 pk

Plus- en minpunten van de Mazda CX-30

+ Bovengemiddelde veilige auto
+ Stijlvol design volgens het Japanse KODO-principe
+ Goede prijs-kwaliteit verhouding

-  Beperkte zitruimte op de achterbank

Veelgestelde Mazda CX-30 vragen

Wat kost de Mazda CX 30?

De Mazda CX 30 is beschikbaar vanaf € 30.990. Hiervoor krijg je de standaard uitvoering. Afhankelijk van het model en de optiepakketten kan dit bedrag oplopen. Het duurste model, de Mazda CX-30 Luxury, heeft een vanafprijs van € 36.790.

Wat is het trekgewicht van de Mazda CX 30?

Met de optionele trekhaak heeft de Mazda CX 30 een trekgewicht tot wel 1.300 kg. Hiermee ga jij met een gerust hart op pad met een aanhanger, caravan of trailer.

Hoeveel pk heeft een Mazda CX 30?

De Mazda CX 30 heeft een drietal motoren beschikbaar; de E-SKYACTIV G 122 van 90 kW/122 pk, de E-SKYACTIV X 186 van 137 kW/ 186 pk en de E-SKYACTIV X 186 van 137 kW/ 186 pk. Welke motoren er beschikbaar zijn hangt af van het gekozen model.

Is de Mazda CX 30 veilig?

De Mazda CX 30 is absoluut veilig! Deze auto heeft de hoogste score gehaald in de Euro NCAP-veiligheidstest. Jij kan dus zonder zorgen op weg in de CX 30 Mazda.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl