Contact met Vaartland.nl

 

De Mazda 5, is het een goede auto voor jou?

De 5 is een bekend model van Mazda. Hij is beschikbaar als MPV. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 116pk uit een benzine motor. Je ziet de 5 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de 5 goed mee. De prijs voor een gebruikte 5 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Mazda ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de 5 goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over het Mazda 5 model? Lees dan vooral verder.

Mazda 5
 
 
 
 
 

Een Mazda 5 MPV

De Mazda 5 is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de 5 perfect als gezinsauto. De 5 heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine 5 met 15pk tot 116pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Mazda 5 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Mazda 5 specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Mazda 5 modellen. Dan helpt het als je de Mazda 5 kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de 5 kiezen uit een benzine motor met 15pk tot 116pk. Ook beschikt de Mazda over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Mazda 5 kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een 5 aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan is een Mazda 5 model zeker geschikt dankzij de hoge instap. De Mazda 5 is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in de Mazda 5 2006, Mazda 5 2018, Mazda 5 2007, Mazda 5 2010 of Mazda 5 2019?

Bekijk huidige aanbod Mazda 5

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl