Contact met Vaartland.nl

 

Is de Lexus Is een goede auto voor jou?

Een Lexus Is is een bekend model welke beschikbaar is als sedan. Je ziet de Is modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 181pk welke via een automatische transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Is goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Is is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Lexus ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Lexus Is model? In dit artikel lees je het.

Lexus Is
 
 
 
 
 

Een Lexus Is sedan

De Lexus Is is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Lexus Is modellen. Het Is model is als sedan gemaakt met 155pk tot 181pk onder de voeten welke via een automatische versnellingsbak wordt aangedreven.

De Is kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Lexus Is kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Is op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Lexus Is specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Lexus Is modellen. Dan helpt het als je de Lexus Is kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Is kiezen uit een benzine en hybride / benzine motor met 155pk tot 181pk. Ook beschikt de Lexus over een automatische transmissie met 4 en 7 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Lexus Is kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Is aan bij jouw dagelijkse gebruik? Ben je bijvoorbeeld bijvoorbeeld slecht ter been? Dan kun je de Is beter eerst proefzitten omdat deze geen hoge instap heeft. De Lexus Is is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Lexus IS 2019, Lexus IS 2018, Lexus IS 2017 of Lexus IS 2006?

Bekijk huidige aanbod Lexus IS

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl