Contact met Vaartland.nl

 

De Lancia Ypsilon, is het een goede auto voor jou?

Een Lancia Ypsilon is een bekend model welke beschikbaar is als hatchback. Je ziet de Ypsilon modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 86pk welke via een automatische transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Ypsilon goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Ypsilon is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Lancia ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Lancia Ypsilon model? In dit artikel lees je het.

Lancia Ypsilon
 
 
 
 
 

Een Lancia Ypsilon hatchback

De Lancia Ypsilon is onder andere beschikbaar als hatchback. De Ypsilon maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Lancia Ypsilon vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Ypsilon met 54pk tot 86pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Lancia Ypsilon maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Ypsilon dan ook vaak tegen in de stad.

Lancia Ypsilon specificaties en kenmerken

Is een Lancia Ypsilon geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Ypsilon kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 54pk tot 86pk uit een benzine motor. De Ypsilon komt met een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Ypsilon kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de Ypsilon heeft geen hoge instap. De Lancia Ypsilon is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Lancia Ypsilon 2018, Lancia Ypsilon 2012, Lancia Ypsilon 2004 of Lancia Ypsilon 2000?

Bekijk huidige aanbod Lancia Ypsilon

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl