Contact met Vaartland.nl

 

Is de Lancia Voyager een goede auto voor jou?

De Voyager is een kenmerkende MPV van het merk Lancia. Dit bekende Lancia model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 197pk. Je ziet de Voyager modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Voyager goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Voyager goed en volgens de eisen van Lancia? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Voyager is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Voyager ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Lancia Voyager? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Lancia Voyager
 
 
 
 
 

Een Lancia Voyager MPV

De Lancia Voyager is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Voyager perfect als gezinsauto. De Voyager heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Voyager met 147pk tot 197pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Lancia Voyager maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Lancia Voyager specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Lancia Voyager modellen. Dan helpt het als je de Lancia Voyager kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Voyager kiezen uit een benzine motor met 147pk tot 197pk. Ook beschikt de Lancia over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Lancia Voyager kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Voyager aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Voyager heeft namelijk geen hoge instap. De Lancia Voyager is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in de Chrysler Grand Voyager 2008, Chrysler Grand Voyager 2018 of Chrysler Grand Voyager 2019?

Bekijk huidige aanbod Lancia Voyager

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl