Contact met Vaartland.nl

 

Is de Kia Carens een goede auto voor jou?

Een bekend model van Kia is de Carens welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Carens modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Carens goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 144pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de Carens volgens de voorschriften van Kia? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Carens is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Kia ook nog goed. Meer weten over het Kia Carens model? Lees dan vooral verder.

Kia Occasions

Kia Carens
 
 
 
 
 

Een Kia Carens MPV

De Kia Carens is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Carens perfect als gezinsauto. De Carens heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Carens met 105pk tot 144pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Kia Carens maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Kia Carens specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Kia Carens modellen. Dan helpt het als je de Kia Carens kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Carens kiezen uit een benzine en diesel motor met 105pk tot 144pk. Ook beschikt de Kia over een handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Kia Carens kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Carens aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de Kia Carens auto heeft geen hoge instap. De Kia Carens is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Kia Carens 2008, Kia Carens 2018, Kia Carens 2019, Kia Carens 2004 of Kia Carens 2007?

Bekijk huidige aanbod Kia Carens

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl