Contact met Vaartland.nl

 

Is de Jeep Willys een goede auto voor jou?

De Willys is een kenmerkende SUV van het merk Jeep. Dit bekende Jeep model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 49pk. Je ziet de Willys modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Willys goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Willys goed en volgens de eisen van Jeep? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Willys is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Willys ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Jeep Willys? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Jeep Willys
 
 
 
 
 

Een Jeep Willys SUV

De Jeep Willys is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Willys hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Willys modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Jeep Willys zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 6pk tot 49pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Willys prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Jeep Willys aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Jeep Willys specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Jeep Willys? Dan is het handig om de Willys specificaties in te kunnen zien. De Jeep Willys komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 6pk tot 49pk uit een benzine motor. De Jeep komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 3 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Jeep Willys kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan is een oldtimer als de Willys ook prima geschikt dankzij de hoge instap.

Bekijk huidige aanbod Jeep Willys

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl