Contact met Vaartland.nl

 

Is de Jaguar Xk de juiste auto voor jou?

De XK is een wel bekend model van Jaguar en beschikbaar is als cabriolet of coupe. Je ziet de Xk modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Xk goed mee, zeker met de zeer snelle XKR. Dit speciale model is geproduceerd met maximaal 542pk uit een 5.0 liter v8 benzine motor.

Onderhoud je de Xk volgens de voorschriften van Jaguar? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Xk is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Jaguar ook nog goed. Meer weten over deze Jaguar Xk? Lees dan vooral verder.

Jaguar Xk
 
 
 
 
 

Een Jaguar Xk cabriolet

De Jaguar Xk is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Jaguar Xk maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de Xk van elke kilometer. Zeker met 298pk tot 542pk onder de voeten.

Doordat een cabrio Xk een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Jaguar Xk verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Jaguar Xk specificaties en kenmerken

Is een Jaguar Xk geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Xk kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 298pk tot 542pk uit een benzine motor. De Xk komt met een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Xk kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Dan kun je de Jaguar XK modellen beter overslaan. De Jaguar Xk is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ook interesse in een Jaguar XK 2006 of Jaguar XK 2007?

Bekijk huidige aanbod Jaguar XK

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl