Contact met Vaartland.nl

 

Is de Infiniti Q50 een goede auto voor jou?

Een Infiniti Q50 is een bekend model welke beschikbaar is als sedan. Je ziet de Q50 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 364pk welke via een automatische transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Q50 goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Q50 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Infiniti ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Infiniti Q50 modellen? In dit artikel lees je het.

Infiniti Q50
 
 
 
 
 

Een Infiniti Q50 sedan

De Infiniti Q50 is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Infiniti Q50 modellen. Het Q50 model is als sedan gemaakt met 170pk tot 364pk onder de voeten welke via een automatische versnellingsbak wordt aangedreven.

De Q50 kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Infiniti Q50 kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Q50 op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Infiniti Q50 specificaties en kenmerken

Is een Infiniti Q50 geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Q50 kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 170pk tot 364pk uit een diesel motor. De Q50 komt met een automatische versnellingsbak met 7 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Q50 kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de Q50 heeft geen hoge instap. De Infiniti Q50 is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Infiniti Q50

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl